Coaching bij Vink Vitaal

Coaching kan leiden tot een verbeterde kwaliteit van leven, betere gezondheid en welzijn, meer zelfvertrouwen en meer betekenis in je (werkende) leven. Ben je klaar voor die verandering?

De coaching is gericht op algehele vitaliteit. Ondervind je veel druk en weet je niet goed hoe je hiermee moet omgaan? Heb je het gevoel dat je te weinig tijd hebt voor alle werkzaamheden die je moet doen? Merk je dat je je werk mee naar huis neemt en dat je moeilijk kunt loslaten? Verloopt jouw communicatie op je werk en thuis niet zoals je dat wilt? Kom je doodop thuis na een lange dag werk en stort je neer op de bank? Slaap je slecht omdat je ’s nachts piekert? Heb je het gevoel dat je (te) veel ballen in de lucht moet houden? Dan is het tijd om eens stil te staan.

Ontdek mijn coachingdienst als dé oplossing voor jouw vitaliteit en welzijn

Heb je een hartverwarmende, persoonlijke aanpak nodig die aansluit bij jouw unieke wensen en verlangens? Dan zit je hier bij mij helemaal goed! Mijn coaching behandelt vijf essentiële domeinen – emoties, denken, spiritualiteit, lichaam en zelfregie – voor een holistische benadering van je groei.

Eén van de mooiste dingen die je kunt leren, is vriendelijk en met mededogen naar jezelf kijken. Daarom leg ik bij mijn coaching een sterke nadruk op bewustwording. Door goed voor jezelf te zorgen, kun je niet alleen je persoonlijk welzijn verbeteren, maar ook je ‘werkvel’.

We gaan als volgt te werk:

✅  Eerst maken we kennis en help ik je bij het formuleren van je coachvraag.
✅  Daarna doen we een intake en een 0-meting om je huidige situatie in kaart te brengen.
✅  Vervolgens ga je aan de slag met vijf coachgesprekken, elk vergezeld van uitdagende opdrachten die je groei bevorderen.
✅  We sluiten af met een afrondend gesprek om je voortgang en resultaten te bespreken.
✅  Tot slot, zorg ik voor een duidelijk vervolgpad en help je de resultaten te borgen.

Geef jezelf de kans op een gelukkig en vervuld leven. Ik kan niet wachten om je op je reis te begeleiden!

Jij staat centraal! Dat maakt deze coaching uniek.

Met jarenlange ervaring in de uitdagingen die je tegenkomt tijdens je studie of op de werkvloer, weet ik precies wat je doormaakt. Ik ben er onderdeel van geweest en begrijp je strijd. Bovendien, ik geloof sterk in het waarderen en respecteren van de jongvolwassene in je, terwijl ik erken wat er speelt binnen de taken en rollen die je vervult.

Mijn doel is niet alleen om je te helpen succesvol te zijn in je studie of op je werk, maar ook om je te laten gedijen in je privéleven. Ik ga verder dan alleen coaching; ik zorg echt voor je. Dus kom en ontdek deze unieke aanpak die helemaal om jou draait, een aanpak die echt om je geeft. Je bent meer dan welkom in mijn veilige, waarderende en respectvolle omgeving!

Het interessante aan Corina haar coaching vond ik dat ze mij niet alleen hielp bij het versterken van mijn ‘’zwaktes’’. Maar dat ze mij ook liet inzien dat hetgeen waar ik mee kan worstelen, tegelijkertijd een kwaliteit is waar ik op kan bouwen in sommige situaties.
Nienke

Deze coaching is geschikt voor:

  • Jongvolwassenen en werknemers die de harmonie tussen hun werklast en privéleven willen optimaliseren.
  • Als je jezelf voorbij rent in de race om uitstekend werk te leveren, of je nu studeert of werkt.
  • Iedereen die de behoefte voelt aan zelfbewustzijn en persoonlijke ontwikkeling.
  • Moeite met motivatie of moeite om de teugels in eigen handen te nemen? Of je nu student of medewerker bent, ik kan je helpen.
  • Degenen die zich willen focussen op verschillende elementen van vitaliteit, zoals het omgaan met emoties, het veranderen van denkpatronen, spirituele groei, lichamelijke gezondheid en het stimuleren van motivatie.

Deze coaching is niet geschikt:

  • Als je uitsluitend geïnteresseerd bent in het verbeteren van je vaardigheden in je studie of op het werk, zonder aandacht te besteden aan je algehele welzijn.
  • Als je carriereadvies zoekt, dan kun je beter kiezen voor een loopbaancoach. Wel kan het zo zijn dat door de coaching jij erachter komt dat je misschien wel helemaal niet op de goede studie of werkplek zit.

Meld je aan! Vul onderstaand formulier in.

Naam
E-mailadres
Maak je keuze
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.