Mijn missie

Ik geloof sterk in de kracht van vriendelijkheid, mededogen en zelfliefde om positieve verandering te brengen in de wereld. Door vriendelijkheid te omarmen en te zorgen voor degenen die het dichtst bij ons staan, kunnen we positieve verandering teweeg brengen en rimpelingen van positieve energie in elke richting uitzenden. Deze verandering begint bij jezelf!

Vanuit Vink-Vitaal help ik mensen zichzelf beter te begrijpen en zichzelf lief te hebben, zodat ze een gezond, gelukkig en vervuld leven leven. Door mijn jarenlange ervaring weet ik goed hoe uitdagend het kan zijn om jezelf niet te vergeten in het proces van het geven aan anderen, vooral als het gaat om het opvoeden van je kinderen. Een leven lang leren is hierin zeker van toepassing.

Ik bied hulp aan hen die zich niet gewaardeerd voelen, altijd vermoeid zijn, ’s nachts wakker liggen en piekeren, niet tevreden zijn van dag tot dag, een zware last van stress dragen zonder te weten hoe ze ermee om moeten gaan, worstelen met het omgaan met en laten zien van hun grenzen, verschillende fysieke ongemakken hebben, frequente hoofdpijn ervaren, en een gevoel van somberheid onder ogen zien.

Mijn klanten ontvangen de inzichten en vaardigheden die ze nodig hebben om voor zichzelf te zorgen, zodat ze een beter leven kunnen leven en betere relaties met zichzelf en anderen kunnen opbouwen en onderhouden.

Het is mijn missie om mededogen en begrip voor onszelf en anderen te bevorderen in een wereld die meer liefde en minder zelfzuchtigheid kan gebruiken.

Ik ben gepassioneerd door mijn missie én heb de vaardigheden, levenservaring en methode om mijn klanten te helpen slagen in hun proces van persoonlijke groei en ontwikkeling. Ga mee op pad met mij naar een gezonder, gelukkiger en meer vervuld leven.